Yritys

Yritys

Iin Metsätyö Oy on vuonna 2001 perustettu perheyritys, joka työllistää tänä päivänä noin 40 henkilöä. Tarjoamme metsäkoneurakointia sekä puutavaran kuljetusta. 

Toimialueenamme ovat Ii, Yli-Ii, Simo, Pudasjärvi, Taivalkoski, Kiiminki, Yli-Kiiminki, Muhos ja Oulu.

Asiakkainamme on metsäteollisuuden hankintaorganisaatioita, metsänhoitoyhdistyksiä sekä muita metsätaloutta harjoittavia yhtiöitä, yhteisöjä ja yksityishenkilöitä.

Aikajana

Arvomme

Olemme asiakkaillemme luotettava kumppani. Rehellisyys ja avoimuus kuuluvat toimintatapoihimme: sanotaan suoraan, miten asiat ovat ja tehdään se mitä sovitaan.

Tuotamme asiakaslähtöistä metsäkonepalvelua. Kuuntelemme asiakkaamme tarpeet ja tarjoamme niihin sopivan ratkaisun. Voimme tarvittaessa hoitaa koko koneellisen palveluketjun alusta loppuun – kannosta tehtaalle. Tällöin toiminta on myös tehokasta.

Perheyrityksellämme on pitkät perinteet: ensimmäiset metsätyöt tehtiin jo 70-luvun puolivälissä. Uskomme, että parasta työnjälkeä saadaan, kun tähän vuosikymmenten kokemukseen yhdistetään nykyaikaiset työvälineet ja uusin tietotaito. Pysymme mukana kehityksen kelkassa.

Kaiken toimintamme taustalla on kunnioitus suomalaista luontoa kohtaan. Tahdomme, että maamme metsistä pääsevät nauttimaan myös tulevat sukupolvet. Siksi otamme ympäristöystävällisyyden huomioon toimintatavoissamme ja metsäkoneissamme. Olipa kyseessä monipuolinen telavarustus, taloudellinen ajo tai jatkuvan kasvatuksen malli, pidämme huolen siitä, että toimintamme on kestävällä pohjalla.

Perheyrityksemme
historiaa

Iin Metsätyö Oy:n perustaja Heikki Paakkola hankki ensimmäisen metsäkoneensa ja kaivukoneensa vuonna 1975. Toiminta laajeni 80-luvulla, kun puunajoon ostettiin toinen kone. Yrityksen ensimmäinen palkattu työntekijä oli Heikin veli Visa, joka on edelleenkin yrityksen palkkalistoilla. Vuonna 1991 hankittiin yritykselle ensimmäinen monitoimikone ja vuonna 2001 Heikki Paakkola Ky:stä tehtiin osakeyhtiö, Iin Metsätyö Oy.

Intohimoisesti työhönsä suhtautunut Heikki oli uuttera ja arvostettu tekijä jo nuoresta pitäen. Yritystoimintaa pyörittävät nykyisin Heikin pojat Janne ja Tuomas. Uusi yrittäjäsukupolvi on tuonut oman lisänsä toimintaan, mutta Heikin kädenjälki näkyy yhä yrityksen arvoissa. Isän aikanaan aloittamaa työtä halutaan kunnioittaa ja jatkaa pitkälle tulevaisuuteen.