Rekrytointi

Iin metsätyö työnantajana

Olemme vakaa, kasvava ja nykyaikainen metsäalan yritys. Yrityksessämme tärkeä voimavara on avoin ja rehellinen työilmapiiri. Emme usko liikaan hierarkiaan. Kaikki työntekijät kohdataan samanarvoisina ja asioista voidaan puhua suoraan. Yrittäjät eivät ole kylmiä ja kasvottomia, vaan kahvilla saa tulla käymään vapaa-ajallakin.

Tarjoamme työntekijöillemme modernit puitteet metsäalalla työskentelyyn. Kalustomme on uutta ja hyödynnämme nykyaikaisia järjestelmiä kaikessa toiminnassamme. Pitkäaikaiset asiakkuudet ja monipuolinen palvelutarjontamme takaavat töiden jatkuvuuden ja vähentää kausittaista vaihtelevuutta.

Työntekijämme pääsevät vaikuttamaan työolosuhteisiinsa ja pyrimme olemaan joustavia. Välitämme aidosti työntekijöidemme hyvinvoinnista ja kannustamme sekä mahdollistamme myös vapaa-ajan virkistymistä ja liikuntaharrastuksia.

Töihin
meille

Emme tällä hetkellä rekrytoi aktiivisesti, mutta meille voi aina lähettää avoimia hakemuksia. 

Toivomme työntekijöiltämme jo aikaisempaa kokemusta alalta. (Huomioimme kuitenkin myös uudempien tekijöiden hakemukset, mikäli koet intohimoa metsäalaa kohtaan). Odotamme valmiutta itsenäiseen ja omatoimiseen työskentelyyn, ongelmanratkaisukykyä, luotettavuutta ja huolellisuutta. 

Voit lähettää meille hakemuksen alla olevalla lomakkeella. Mikäli kiinnostumme hakemuksestasi, otamme sinuun yhteyttä ja voimme keskustella tarkemmin.

Avoin
hakemus